Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Legolands direktør, Christian Woller, er blevet forfremmet i Merlin Entertainments, den store koncern af forlystelsesparker, der ejer Legoland-brandet. Han bliver nu ansvarlig for de syv Legoland Resorts i Europa og Asien. På verdensplan er der 10 resorts under brandet. Det skriver Turisme24.dk.

Christian Wollers forfremmelse betyder samtidig, at Legoland skal have ny direktør til parken i Billund, skriver Legoland i en pressemeddelelse.

”Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af Legoland Billund-holdet de sidste mange år. Vores gæster kommer for at få minder for livet, og vores medarbejdere brænder for at gøre Legoland-oplevelsen til noget helt særligt for hvert eneste barn, der besøger os. Mere kan man næsten ikke ønske sig af et job. Nu glæder jeg mig til at arbejde tæt sammen med en række andre af vores øvrige Legoland Resorts, nye som veletablerede,” siger Christian Woller.

Læs hele historien på turisme24.dk

Nyt afsnit af HORESTA Lounge om Fårup Sommerland

Adm. direktør i Fårup Sommerland og formand for Visit Denmark, Niels Jørgen Jensen, fortæller i det nyeste afsnit af HORESTA Lounge, hvordan Fårup Sommerlands store investeringer er med til at markedsføre parken, og om deres fokus på at skabe unikke overnatninger.

Log ind