Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Som led i en bæredygtig fødevareplan har Søhuset Konferencecenter i DTU Science Park i Hørsholm valgt at udfase oksekød. Siden Søhuset gik i gang med omstillingen til et grønnere køkken, har de reduceret indkøbet af oksekød med 98 pct. i 2021.
”Vi var indstillet på, at vores beslutning om at udfase oksekød kunne afføde negative reaktioner fra nogle af vores gæster. At de skulle bryde med nogle vaner og forventninger. Den forplejning vi serverer til vores konferencegæster og frokostgæster skal ramme en bred målgruppe, og vi har en tårnhøj tilfredshedsscore i Søhuset, som vi værner meget om. Kun én gæst har skrevet en klage til os. Til gengæld har vi fået overvældende mange positive tilbagemeldinger. Det bekræfter os i, at det er den rigtige retning for Søhuset,” siger Christina Wejlemann, direktør på Søhuset.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025