Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I det netop aflagte Regnskab kan Grillen Burgerbar levere et rekordresultat på knap 1,7 mio. kr. efter skat. Derfor ser burgerkæden nu på muligheden for at udvide med nye burgerbarer – særligt i og omkring Hovedstaden. Det skriver FødevareWatch.
"Det er dejligt positivt, at vi kan få rekord trods disse tider. Det gode resultat er dog primært drevet af de første otte måneder før epidemien," siger direktør Thomas Rasmussen.
"Vi har været mere omstillingsparate på grund af de nye systemer, vi har fået udviklet. Det har gjort, at vi hurtigere har kunnet dreje på knapperne og indstille os på, at vi ikke længere skulle drive restauranter, som vi er vant til, men derimod fokusere på vores takeaway," siger direktøren.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025