Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For nogle af spisestederne i Vesterbros populære hotspot Kødbyen bliver genåbningen ikke, som de havde håbet. Københavns Kommune har nemlig varslet et omfattende renoveringsarbejde, som kommer til at strække sig fra foråret og resten af året. Det kommer til at medføre støj og i nogle tilfælde udgravninger. Særligt ramt er den del af Flæsketorvet, hvor Mikkeller Warpigs, Gorilla og Kødbyens Is ligger, skriver Berlingske.
”Det er noget nær den værst tænkelige timing. Det er som at få en mavepuster,” konstaterer Jacob Gram Alsing, Chief Operations Officer hos Mikkeller, der ejer Mikkeller Warpigs i Kødbyen.
I forbindelse med tunnelarbejdet skal asfalten på fortovet fræses af, og der skal graves mindst en meter ned på ydersiden af fortovet langs restauranterne og butikkerne. Samtidig skal et areal på op til syv meter fra facaderne vil være afspærret for at have plads til maskinerne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
 - 
                            
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
 - 
                            
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
 - 
                            
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
 - 
                            
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
 - 
                            
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
 - 
                            
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
 - 
                            
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025