Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Da genåbningen af restauranter og caféer blev meldt ud, fik ejeren af restaurantkæden Palæo, Peter Emil Nielsen, 16 opsigelser indenfor 48 timer. Efter fem måneder på lønkompensation ramte opsigelserne hårdt og efterlod en mildest talt frustreret restaurantejer, fortæller Politiken.

Han ser de mange nye tjanser som podere og de høje lønninger i testcentrene som årsagen til de få ansøgninger. Han føler sig også overbevist om, at flere af hans tidligere medarbejdere er trukket i de blå plastikhandsker.

”Det er fuldt ud lovligt, men nedlukningen har kostet mig ekstremt mange penge. Lønkompensationerne er skruet sådan sammen, at jeg selv har betalt 20 procent af lønningerne under lockdown. Og nu står jeg så uden nogen at ansætte”, fortæller Peter Emil Nielsen, der har fået meget få ansøgninger efter fem opslag på Facebook.

Log ind