Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Stig Jensen skal stå i spidsen for videreudviklingen af den gastronomiske profil hos Søhuset Konferencecenter med fokus på mere bæredygtige tiltag. Han bliver ansvarlig for forplejning i forbindelse med møder, konferencer og events samt DTU Science Parks daglige frokostgæster.
Stig Jensen har været kok i 27 år, og er udlært ved Søllerød Kro. Hans mange års erfaring kommer fra den gastronomiske elitescene i København; Snapstinget på Christiansborg og de seneste 9 år som køkkenchef hos Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.
Stig Jensen skal blandt andet vise vejen til at øge økologiprocenten af mad- og drikkevarer til 60-90%, hvilket kvalificerer til Det Økologiske Spisemærke i sølv. Derudover vil Søhuset Konferencecenter udfase forbruget af oksekød i 2021, og i stedet lade gæsterne nyde andet dansk kød suppleret af flere grønne, gastronomiske nybrud.
”Jeg er meget optaget af det ryk, der er ved at ske, hvor der er en bevidsthed om, at vi er nødt til at spise mere plantebaseret. Jeg glæder mig til at servere mere grønt, hvor gæsten stadig får en aha-oplevelse og går glad fra Søhuset Konferencecenter,” siger Stig Jensen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Minister: Turismen skal fylde mere i den offentlige debat
14-11-2025
-
Too Good To Go vinder frem i presset amerikansk marked
14-11-2025
-
H.C. Andersens Hus slår besøgsrekord i Odense
14-11-2025
-
Noma skifter retning og satser på produkter til forbrugerne
14-11-2025
-
Madklubben og Arla inviterer skoleklasser i køkkenet
14-11-2025
-
Københavnere kan følge historisk restaurering af Rundetårns kuppel
14-11-2025
-
Nyt hotel på vej i Nakskov med lokal investering
14-11-2025