Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nu går flere københavnske restauratører sammen i et opråb til Københavns Kommune for at få en ret, der kun står til at blive serveret for den inderste kerne af restauranter i byen, skriver Berlingske.
Lars Hylby er direktør i Pico Pizza, der har to restauranter på Nørrebro og Vesterbro i København. Fordi de ligger i brokvartererne, kan de ikke få lov at søge om udvidet udeservering. Og det rammer hårdt, fortæller direktøren.
”Den hjælpende hånd havde vi forventet ville komme igen ved den nye genåbning, men der har kommunen så valgt kun at give tilladelse til, at det kan foregå i Indre By og Kødbyen. Det er et kæmpe problem helt på bundlinjeniveau, fordi vi andre stadig står med de samme udfordringer uden at have fået flere muligheder for at tjene pengene hjem,” siger Lars Hylby.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025