Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nu går flere københavnske restauratører sammen i et opråb til Københavns Kommune for at få en ret, der kun står til at blive serveret for den inderste kerne af restauranter i byen, skriver Berlingske.
Lars Hylby er direktør i Pico Pizza, der har to restauranter på Nørrebro og Vesterbro i København. Fordi de ligger i brokvartererne, kan de ikke få lov at søge om udvidet udeservering. Og det rammer hårdt, fortæller direktøren.
”Den hjælpende hånd havde vi forventet ville komme igen ved den nye genåbning, men der har kommunen så valgt kun at give tilladelse til, at det kan foregå i Indre By og Kødbyen. Det er et kæmpe problem helt på bundlinjeniveau, fordi vi andre stadig står med de samme udfordringer uden at have fået flere muligheder for at tjene pengene hjem,” siger Lars Hylby.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025