Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Østerbro har fået endnu en restaurant for alle, der har lyst til at dele en gastronomisk oplevelse med sidemanden- eller kvinden. Og med kokken. Connection by Alan Bates hedder restauranten, som åbner i denne uge på Østerbro. Med sit ene langbord, der har plads til ti gæster, er der – så vidt vides – tale om den mindste gourmetrestaurant i København, skriver Berlingske.

Bag retterne står den britiske stjernekok Alan Bates, der har en fortid hos Studio i København og Henne Kirkeby Kro i Vestjylland. Hertil kommer kendte udenlandske restauranter som The Fat Duck, El Celler de can Roca og The Hand and Flowers.

”Vi testede konceptet i fredags med ti gæster, der ikke kendte hinanden på forhånd. Det var absolut fantastisk. De omfavnede virkelig det sociale aspekt,” siger Alan Bates, der har åbnet restauranten i et partnerskab med Simon Schouboe, hvis familie ejer Kong Hans og Henne Kirkeby Kro.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind