Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Moxy Copenhagen Sydhavnen er nu blevet anerkendt af LEED, eller Leadership in Energy & Environmental Design, da U.S. Green Building Council har certificeret hotellet på Platinum niveau, den højest mulige præstation. Certificeringen is bevis på, at Moxy Copenhagen Sydhavnen går udover det sædvanlige for at sikre, at ejendommen er bygget og drevet så bæredygtigt som muligt. Ejer og udvikler af Moxy Copenhagen Sydhavnen, Vastint Hospitality, certificerer alle sine bygninger med LEED:
”Det har i mange år været vigtigt for Vastint at sikre, at vores nye bygninger lever op til høje miljøstandarder. Vi satte denne målsætning for os selv, da vi vil udvikle ejendomme på bæredygtige vilkår, så vi ikke er en yderligere byrde for verden og de byer, vi bygger i. I dag stræber vi efter at opnår LEED Guld, eller højere, på alle fremtidige Moxy hotelprojekter”, fortæller Andrew Lee van Rootzelaar, ejendomschef i Vastint Hospitality.
Bæredygtighedsværdien deles i høj grad på tværs af Skandinavien, inklusiv hos operatøren af Moxy Copenhagen Sydhavnen, det danske hotelselskab Core Hospitality. Operatøren anerkender ejerens store indsats og har derfor selv store ambitioner om at reducere hotellets miljøpåvirkning yderligere. Det gør Core Hospitality blandt andet ved at drive på 100% fornybar energi, ved at optimere ejendomsprocesser og driftsprocedurer.
”Bygninger bruger ressourcer, genererer affald og er dyre at vedligeholde og drive. Vi er derfor rigtig glade for den indsats, Vastint har gjort for at udvikle en bæredygtig bygning, da det også gør det nemmere for os at drive et bæredygtigt hotel”, udtaler Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality. ”LEED certifikatet er generelt set en stærk indikator for, at Moxy Hotels er blandt de mest bæredygtige hotelvalg i København. Platinum-niveauet specifikt er en fantastisk præstation, der highlighter det enorme arbejde, der er gjort for at bygge hotellet bæredygtigt”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025