Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Genåbningen af barer, caféer og restauranter har atter fået gang i varmelamperne, der varmer kunderne ved udendørs servering. i Frankrig vedtog parlamentet tirsdag en klimalov, der forbyder brug af gasdrevne terrassevarmere på caféer og restauranter fra april 2022, skriver Ritzau.

Et forbud mod varmelamper er en dårlig idé, mener Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA:

”Vi sender rygerne ud på gaden, og i Danmark kan det blive koldt. Vi synes, det er dårlig service, hvis vi ikke må varme vores gæster op. Vi vil hellere tale om, hvordan man minimerer energiforbruget ved at finde de rette varmekilder, hvor de infrarøde er de bedste frem for gas,” siger Mikal Holt Jensen.

Læs hele historien her.

Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering

Det historiske venue på Islands Brygge har fået turismens internationale miljømærke. Direktør Allan Hansen fremhæver medarbejdernes indsats og ambitionen om at gøre bæredygtige valg lettere for kunderne.

Log ind