Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Du kan ikke sætte dig og bestille en omgang hiramasa-ceviche, ebi tempura eller tuntataki hos Letz Sushi på Københavns Hovedbanegård i øjeblikket. Selvom landets restauranter åbnede igen i april, måtte Letz Sushi holde lukket og slukket i banegårdshallen. Forklaring: Det er ikke til at opdrive medarbejdere, skriver Berlingske.
Direktør Anders Barsøe fra Letz Sushi er frustreret. Virksomheden har eksisteret siden 2003. De har altid ekstra travlt om sommeren, når vejret er varmt. Der er større efterspørgsel på sushi og dermed medarbejdere, fortæller direktør Anders Barsøe. Han mangler i øjeblikket arbejdskraft svarende til to hele restauranter. Det er derfor, restauranten på Hovedbanegården har været lukket indtil nu.
”Men i år er vi mere pressede på arbejdskraft, end vi nogensinde har været. Jeg synes, vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at være klar. Vi reagerer samme dag, vi får en ansøgning, alligevel lykkes det tit ikke alligevel. Selv de mennesker, vi ansætter, springer fra,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025