En hvid-orange vogn har klappet siden op og serverer snacks som eksempelvis friteret tang, surdejsbrød med skinke og kartofler, is fra Isøre Is, øl fra Dansk Tang og hyldeblomstvin fra Højsgaards Mikrovineri. Foodtruck'en er en nyskabelse i parken, hvor der efterhånden er mange kunstnere, der holder til og mange der kommer for at se det historiske tidligere sindssygehospital. Men der manglede noget, mente Claus Henriksen, der har en fortid som chefkok på Dragsholm Slot, skriver SN.dk.

”Man kan gå rundt her og se på det hele i flere timer, men der var ikke noget sted, hvor man kunne købe lidt at spise og lidt at drikke, så derfor tænkte jeg, at en foodtruck både ville kunne skabe lidt liv og lidt opmærksomhed og samtidig udfylde et behov, jeg synes der var her,” fortæller Claus Henriksen om baggrunden for at rulle sin vogn ind på plænen foran sin nyetablerede pop-op-restaurant Atom i det tidligere sindssygehospitals gamle festsal.

Også restauranten er ny, og har kun været åben i knapt en måned. Egentlig var det slet ikke Atom, Claus Henrisken ville åbne, men sådan blev det. På grund af sygdom i sin nærmeste familie, blev ambitionen om Restaurant Mota sat på stand by og der blev fundet en midlertidig løsning.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne