Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Caféer og restauranter har svært ved at finde arbejdskraft i øjeblikket. Det skyldes blandt andet nedlukningen i vinteren og foråret, hvor restaurationsbranchen ansætter unge til højsæsonen. Det siger politisk chefkonsulent i HORESTA Syddanmark Kristian Nørgaard til DR P4 Trekanten. Han forklarer, at der i perioden hvor branchen ikke kunne ansætte, var en masse ledige poderjobs.
“På den måde kom vi bagud i forhold til at få ansat sæsonmedarbejdere”, siger han og tilføjer, at det har konsekvenser for virksomhederne, der må sige nej til ordre på grund af mangel på hænder. HORESTA Syddanmark håber på flere hænder i turistbranchen, når der bliver færre jobs i testcentrene og den udenlandske arbejdskraft vender tilbage.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025