Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danske virksomheder i restaurationsbranchen, der kæmper med at komme ovenpå efter over et års coronakrise, mærker nu barske konsekvenser af sundhedsmyndighedernes strategi om at isolere personer, der er i tredje led til en smittet med den mere smitsomme deltavariant, skriver Berlingske.
Restaurationskæden Letz Sushi har, siden myndighedernes nye strategi trådte i kraft, måttet hjemsende flere end 12 ansatte, fordi de var tredje led til en person smittet med deltavarianten. Og det koster for virksomheden. Det fortæller virksomhedens administrerende direktør, Anders Barsøe.
”Vi havde i sidste uge en ansat, der på vedkommendes studie blev andet led til en person smittet med deltavarianten, og så er alle kollegerne, som hun møder ind på vagt med, jo tredje led, så de måtte alle sendes hjem. Hvis det sker igen, vil vi ikke have nok medarbejdere til at løse opgaverne. Så vil vi være nødt til at holde afdelinger midlertidigt lukket,” siger Anders Barsøe, administrerende direktør i Letz Sushi.
Anders Barsøe var også i TV-Avisen med HORESTAs politiske direktør Kirsten Munch og fortælle om problemerne forbundet med de skrappe isolationskrav.


SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025