Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er ingen tvivl om, at hotelbranchen bløder under corona-pandamien. Hos Hotel GuestApart i Skejby har man valgt at tænke kreativt for at komme gennem coronakrisen på bedst mulige måde. På en dårlig dag er der lige nu en belægningsprocent på 85, men på langt de fleste dage i løbet af en måned hedder tallet mellem 90 og 100, oplyser direktør ved Hotel GuestApart, Niels Bonkegaard, skriver Lokalavisen Århus Nord.
"Vi har lavet et samarbejde med EDC Poul Erik Bech i forhold til at at leje lejlighederne ud. Det er typisk nogen, der er mellem to huskøb eller i gang med at renovere deres hjem. Lejlighederne er møbleret, men vi har fjernet alle hotelting, som dyner, puder og rengøring," fortæller han.
Hos HORESTA hilser man initiativet hos Hotel GuestApart velkommen. Vi kan kun bifalde alle kreative løsningsforslag. Vi lever i en tid, hvor det er ekstremt hårdt for branchen, så det er kun godt at tænke ud af boksen, for hver en krone tæller, og samtidig er det med til at sikre, at arbejdspladser ikke går tabt, og det er rigtig dejligt, siger medlemschef Nadeem Wasi.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025