Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nachbar med direktør Henrik Fabricius Fallentin ogdrift- og projektchefTine M. Grønfeldt fik overrakt diplomer for først Det Økologiske Spisemærke og herefter Green Restaurant den 7. december ved møde mellem Fødevarestyrelsen og HORESTA. Begge diplomer er i sølv, der viser, at virksomheden har mere end 60 pct. økologiske og opfylder mere end 70 pct. af pointkriterierne for Green Restaurant. Det skriver GreenRestaurant.dk.
Som en del af et helt nyt boligområde i Sydhavnen har Nachbar den fordel at de allerede fra start kan sætte høje og realistiske mål, da stedet har til huse i en moderne energi effektivt byggeri. Nachbar har siden starten af juli 2021 arbejdet meget med økologi og som nævnt fået Det Økologiske Spisemærke i sølv.
Nachbar er en del af Geppetto Group, som udvikler og driver forretnings- og retailkoncepter indenfor restaurant- og underholdningsverden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025