Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Som bekendt sker der flere mirakler i denne søde juletid end på andre tidspunkter af året. Spørg bare Anita Borup, leder af Café Røde Kors i Østergade; forleden oplevede hun én af dem, skriver dbrs.dk.
”Sidste fredag sad jeg, og var bekymret for, hvor jeg skulle skaffe maden til en julefest for vore brugere. Vi plejer at holde en fest lillejuleaften, og det skulle vi selvfølgelig også i år; jeg havde ikke lige midlerne til det,” fortæller hun.
Men bedst som Anita Borup sad og grublede, ringede telefonen. I den anden ende af røret var Susanne Dyrby Højlund, hotelchef på Hotel Fjordgården. Jeg hører, at du godt kunne bruge noget mad. Jeg kan levere 30 kuverter til dig med julemad, lød hendes tilbud.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025