Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Thorkild Fuglsang Nielsen har med sit rekrutteringsbureau en plan om at runde den spanske provins Andalusien i bestræbelserne på at skaffe nye kokke og tjenere til den branche, hans hjerte stadig brænder for, skriver Fyns Amts Avis.
”Det er mindre end to måneder siden, vi fik idéen, og det var slet ikke min. Men jeg kender Betina Maersk, der bor i Andalusien og tidligere har været hotelchef på nogle store krydstogtskibe. Hun har taget idéen med fra de store skibe. På 14 dage kan de spanske kokke og tjenere tjene det samme i Danmark, som de kan på en hel måned dernede,” forklarer Thorkild Fuglsang Nielsen.
De seneste måneder har de to parter derfor arbejdet på at få alle de administrative og praktiske udfordringer ryddet af vejen, så spanierne kan komme til Danmark, hvor de får en mentor tilknyttet og hjælp til at oprette NemID, sundshedskort og bankkonto. Det har været en hurdle, men HORESTA har været behjælpelige, så det praktiske godt kan lade sig gøre, og spanierne har mange dygtige kokke, der har været ansat på fine hoteller, fortæller han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025