Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et tilbagevendende spørgsmål er, hvad der motiverer de frivillige, skriver Maria Kjærgaard, bæredygtighedsudvikler, Naturkraft & Henrik Sølvbjerg Pahus, seniorresearcher, Erhvervsakademiet Dania, på Turisme.nu.
Hvorfor vælger tusindvis af frivillige fra Rethinkers – Visit Aarhus korps af frivillige – at bruge deres sommerferie på at byde turister velkommen til Aarhus og omegn?
Gennem de 26 interviews har de to forfattere analyseret sig frem til specielt tre motivationsfaktorer, som stort set alle de frivillige direkte eller indirekte kunne relatere til. Det var således meget få, som udelukkede var motiveret af ‘formålet’ eller ‘selvrealisering’ – langt de fleste besad en kombination af to eller tre af faktorerne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025