Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En efterlysning af ufaglærte ansatte? Ovenstående rubrik er ikke en sætning, man læser i Berlingske hver dag. Men det er præcis, hvad jeg og mange andre direktører i min branche sukker efter. Vil vi helst have faglærte medarbejdere med stor erfaring? Ja. Men har vi åbne arme for alle, der vil give den en skalle i disse dage? Også ja.
Sådan skriver Jesper Olesen, direktør for Clarion & Comfort Hotel Copenhagen Airport, i et indlæg i Berlingske.
”Desværre, for lige nu er vi så underbemandet i housekeeping, at vi i mere end ti dage den seneste måned har været nødt til at lukke for bookinger. Det koster os penge, vi ikke har, og det er helt vanvittigt i kølvandet på pandemien.”
Mulighederne er mange. Det eneste, der reelt ikke er en mulighed, er at fortsætte med at gøre ingenting. Det koster os og samfundet dyrt hver dag, skriver han afslutningsvis.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025