Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Covid-19 begynder at trække tænder ud – og de trækker Michelinrestauranter med sig. Gastroturister har længe været en vigtig kundekreds for de mange gode restauranter i København, og når der ikke kommer turister, så kommer der heller ikke gæster, skriver MigOgKbh.
Restaurant 108 sagde for et par uger siden tak for denne gang, og sidste uge meldte Relæ også ud, at de lukker. Samtidig har Kadeau været nede og vende, men arbejder på en genåbning. Nu er det så Michelinrestauranten Clou, der trækker stikket.
Ejeren bag den lille restaurant i Øster Farimagsgade 8 hedder Jonathan K. Berntsen. Og da Covid-19 nedlukningen holdt hans Michelinrestaurant lukket, startede han et andet restaurantprojekt – det italienske La Vecchia Enoteca i Holte. Det er gået så godt, at Jonathan nu har besluttet endegyldigt at lukke CLOU ned, og i stedet omdanne lokalerne i København til hans nyeste Enoteca-restaurant med samme koncept – med masser af hjemmelavet pasta, letdrikkelig vin og god atmosfære.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025