Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Covid-19 begynder at trække tænder ud – og de trækker Michelinrestauranter med sig. Gastroturister har længe været en vigtig kundekreds for de mange gode restauranter i København, og når der ikke kommer turister, så kommer der heller ikke gæster, skriver MigOgKbh.
Restaurant 108 sagde for et par uger siden tak for denne gang, og sidste uge meldte Relæ også ud, at de lukker. Samtidig har Kadeau været nede og vende, men arbejder på en genåbning. Nu er det så Michelinrestauranten Clou, der trækker stikket.
Ejeren bag den lille restaurant i Øster Farimagsgade 8 hedder Jonathan K. Berntsen. Og da Covid-19 nedlukningen holdt hans Michelinrestaurant lukket, startede han et andet restaurantprojekt – det italienske La Vecchia Enoteca i Holte. Det er gået så godt, at Jonathan nu har besluttet endegyldigt at lukke CLOU ned, og i stedet omdanne lokalerne i København til hans nyeste Enoteca-restaurant med samme koncept – med masser af hjemmelavet pasta, letdrikkelig vin og god atmosfære.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025