Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hos Severin Kursuscenter i Middelfart blev forårets coronanedlukning brugt til at bygge om. Det efterlod et miserabelt haveområde, der mest af alt lignende en forladt byggeplads, skriver Børsen. I stedet for veltrimmede græsplæner ligger der nu en vild have, som næste sommer vil stå endnu vildere til glæde for både insekter og centerets gæster.

For undervejs besluttede Severin Konferencecenter at arbejde med verdensmål nummer 15 om biodiversitet. Ud over biodiversitet har forløbet om verdensmål også betydet, at kursuscenteret vil reducere kødforbruget i centerets restaurant markant over de næste fem år. Den indsats går ind under verdensmål 12 om ansvarligt forbrug og produktion.

Det fik assistance, da foreningen Danske Konferencecentre sammen med konsulentbureauet Hansen & Ersbøll Agenda udviklede et praktisk værktøj til arbejdet med FN’s Verdensmål, verdensmålstabellen. Hansen & Ersbøll Agenda samarbejder nu med DTU og advokatfirmaet Poul Schmidt om at udbrede redskabet til mindre virksomheder i andre brancher, som enten selv eller på brancheniveau kan gå ombord i redskabet.

Log ind