Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Skærpede klimaambitioner betyder nu, at der på tværs af Københavns Kommunes køkkener – og de omkring 70.000 måltider de tilbereder hvert år – skal mere fokus på bæredygtigheden. Og den opgave er nu tildelt til Løgismose Meyers. Det skriver Københavns Kommune i en pressemeddelelse, som samtidig lægger vægt på, at knap 90 pct. af maden i dag er økologisk, fortæller FødevareWatch.dk.
Tiltaget er en del af en aftale med Meyers Madhus, som indgår i Københavns Kommunes mad- og måltidsstrategi. Det betyder i praksis at den danske cateringleverandør bl.a. vil skulle være med til at opkvalificere og rådgive køkkenmedarbejderne i klimavenlig mad og håndtering af madspild.
"I Københavns Kommune tager vi nu endnu et vigtigt skridt i den grønne omstilling og sætter ind med mere klimavenlig mad i vores institutioner. Med hjælp fra Meyers Madhus forener vi økologi, sundhed og velsmag med en mere klimavenlig måltidsproduktion," siger overborgmester Lars Weiss (S) i en skriftlig kommentar.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025