Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Foredragsbureauet Athenas er blevet en del af Kursuslex ApS, der siden 2002 har været ene-ejet af Christian Guldager. Den 1. november indtrådte Søren Kristensen, der driver Athenas, i bestyrelsen for Kursuslex ApS, hvor Christian Guldager udtræder af den daglige drift for at fortsætte som bestyrelsesformand.

”Athenas har en stor berøringsflade med tusindvis af møde- og eventplanlæggere i både ind- og udland samt et stærkt fokus på salg og marketing, og jeg er sikker på, at synergien blandt de to virksomheder vil betyde store fordele for både kunder og planlæggere,” siger Søren Kristensen.

”Søren og jeg har igennem mange år haft et særdeles godt og tillidsfuldt samarbejde, og jeg er overbevist om, at samarbejdet bliver til stor gavn for begge parter – og ikke mindst vores kunder,” siger Christian Guldager.

Bestyrelsen har ansat Olina Jægergaard som selskabets nye administrerende direktør. Olina har været ansat i Kursuslex i 14 år og de seneste 5 år som salgs- og marketingdirektør.

Læs hele historien her.

Rekordmange kunder til Møde & Eventmessen

30% flere møde- og eventplanlæggere end sidste år deltager, når Skandinaviens største messe for møde- og eventbranchen slår dørene op til en udsolgt messe i morgen, onsdag.

Kursuslex åbner jubilæumsår med et brag

Med 50 års erfaring i at gøre mødeplanlæggernes arbejde nemmere, skød Kursuslex året i gang med et udsolgt MødeMekka hos Marketenderiet. Her løftede Kursuslex’ direktør, Jacob Nedergaard, også sløret for et 2023, der står i transformationens tegn.

Log ind