Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når Kursuslex i morgen samler branchen til Møde & Eventmessen i Forum vil alle udstillerpladser være booket, og antallet af besøgende vil være øget med 30 procent.

Det får dog ikke Kursuslex til at hvile på laurbærrene.

Kursuslex.dk og portal- og søgeværktøjet, Konference.dk, lægges sammen i løbet af Q2. På den nye portal lanceres et opdateret søgeværktøj med leverandører til mødebranchen, hvor porteføljen også udvides med nye kategorier som fx AV-udstyr, dekorationer og aktiviteter.

Ud over det digitale lægges der fortsat vægt på, at du også kan ringe og få personlig betjening og rådgivning. Noget, der vil tilbydes i flere lande end Danmark og Norge, hvor firmaet opererer i dag. Der er nemlig konkrete planer om at ekspandere hele forretningen til flere markeder.

Iværksættere vil skabe Airbnb for møde-, konference- og selskabssteder.

Tre århusianske iværksættere har skabt søgemaskinen Eventbutler.dk, som har til hensigt at bliv møde- og eventbranchens svar på Airbnb. Virksomheden vil hjælpe private danskere og virksomheder i alle størrelser, når de skal finde og booke bl.a. bryllupper, julefrokoster, mødelokaler og større konferencer, skriver Avisen.dk.

Log ind