Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er ikke uden vemod, at 48-årige Olina Jægergaard om ganske kort tid forlader sin arbejdsplads hos Kursuslex gennem de seneste 16 år. Hun har været en af de drivende kræfter i forbindelse med den succesfulde udvikling af virksomheden, som i dag nyder høj anerkendelse og respekt i møde- og eventbranchen.

Søren Kristensen, Group CEO i Opus Group og medejer af Kursuslex, retter en kæmpe tak til den afgående direktør:

”Jeg har igennem det seneste halvandet år haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Olina. Og jeg har fra sidelinjen fulgt med og set, hvordan hun med sikker hånd har ført Kursuslex igennem corona krisen. En krise, som jo har været en af møde- og eventbranchens største udfordringer nogensinde. En opgave hun på alle måder har løst til perfektion. På vegne af Kursuslex vil jeg gerne takke Olina for hendes store indsats og dedikation gennem hendes mange år hos Kursuslex, og jeg ønsker hende alt mulig held og lykke i hendes nye virke som iværksætter.”

Jacob Nedergaard tiltræder som ny direktør den 1. august, og han bliver fulgt af en fagligt stærk bestyrelse, som bliver præsenteret sammen med en række nye ambitioner efter sommerferien. Derudover vil Kursuslex i højere grad tappe ind i det internationale netværk omkring ejerkredsen, som også vil gøre det muligt at tiltrække flere internationale mødeplanlæggere i fremtiden.

Kursus i elevoverenskomsten

Kl. 09.00 - 15.00

HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F.

Overenskomstkursus

Kurset er et endagskursus kl. 9:00 - 16:00.

HORESTA inviterer til overenskomstkursus i HORESTAs hovedoverenskomst med 3F. Her gennemgår vi overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2023.

Log ind