Med 50 års erfaring i at gøre mødeplanlæggernes arbejde nemmere, skød Kursuslex året i gang med et udsolgt MødeMekka hos Marketenderiet. Her løftede Kursuslex’ direktør, Jacob Nedergaard, også sløret for et 2023, der står i transformationens tegn.

”Med fødderne solidt plantet i møde- og eventbranchen kan Kursuslex i år fejre 50-årsjubilæum. At vi rundede 2022 af med tre udsolgte MødeMekka - og kan åbne 2023 med endnu et udsolgt MødeMekka - understreger vores relevans, men vi har blikket rettet mod fremtiden og omverdenen. Og for at optimere vores værditilbud yderligere søsætter vi i år en række tiltag, der vil gøre Kursuslex endnu mere attraktiv for mødeplanlæggerne.”

Der holdes yderligere syv MødeMekka i år. Den 22. marts afholdes årets største arrangement for branchen, Møde & Eventmesssen i Forum, og i efteråret inviterer Kursuslex til Danish Meeting & Event Awards.

Travl messe med oplevelser for enhver smag

Smagsprøverne var tilbage – i stor stil og helt uden restriktioner, og det samme var humøret, optimismen og lysten til at mødes igen. I alt var der 1.145 besøgende på Møde & Eventmessen, som blev afholdt i Forum i København onsdag i denne uge, skriver arrangøren Kursuslex.

1.300 mødeplanlæggere klar til årets eventmesse

Med deltagelse af 165 udstillere fra hoteller- og konferencesteder, eventbureauer, teambuildingarrangører, forplejningsleverandører og meget andet, afvikler Kursuslex onsdag i denne uge for 26. gang sin Møde- og Eventmesse.

Log ind