Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Desperationen er til at tage og føle på, når man ringer rundt til restauratørerne. De næste måneder plejer at være dem, hvor restauranterne tjener deres penge efter de stille vintermåneder. Nu gruer de for, hvordan de skal komme helskindet gennem foråret uden at afskedige personale eller i værste fald lukke helt. For situationen ændrer sig minut for minut.
Hos brancheorganisationen HORESTA har de modtaget hundredvis af bekymrede opkald fra deres medlemmer. De er ikke i tvivl om, at restaurationsbranchen vil tabe milliarder af kroner på coronakrisen.
”Det er et hårdt pres på branchen fra den ene dag til den anden, så det gør rigtigt ondt. Vi frygter, at det fortsætter, og at der er virksomheder, som bukker under, hvis ikke de får økonomisk hjælp meget hurtigt,” siger administrerende direktør i Horesta Katia K. Østergaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025