Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Midt på Vesterbro ligger Cofocos nye og foreløbige eneste hotel Coco Hotel. Det 90 værelser store hotel er blevet gennemrenoveret, da Cofoco overtog det tidligere Crown Hotel for cirka 1 år siden.  

Det betyder, at hotellet nu opfylder alle Green Keys obligatoriske kriterier og cirka 70 % af pointkriterier, hvilket er langt over grænsen på 30 pct.

”Coco Hotel deler Cofocos værdigrundlag og derfor er der ikke tvivl om hotellets bæredygtige indsats er ambitiøs og værdifuld,” udtaler Mikal Holt Jensen, sekretariatsleder fra Green Key.

Café Coco serverer hovedsagligt økologiske produkter, og plastikflasker i minibaren findes ikke. Alle håndklæder og sengetøj er fremstillet af økologisk bomuld. Hele bygningen er renoveret med energi- og vandbesparende løsninger og ligesom Cofocos restauranter, er hotellet dækket af bæredygtig energi fra Cofocos egen solcelleanlæg i Nees i Nordvestjylland.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind