Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Da daværende kulturminister Mette Bock den 17. april sidste år klippede den røde snor til Leif Sylvesters port i Varde Garten var rammerne i orden. Men mange havde næppe regnet med, at der godt et år efter var skabt ni nye fuldtidsstillinger, tre elevpladser som kokke og tjener samt mere end 10 deltidsansatte. Nu suppleres teamet med Casper Rosendahl, som stod i spidsen for det succesfulde Henne Mølle Å Badehotel i næsten 10 år.

Direktør for Varde Garten & Von Lügenhals, Michael Bech, siger:

”Da vi startede op, gik vi meget efter at finde en erfaren forpagter med nogle succeser på CV’et og en villighed til at satse. Det lykkedes ikke, da det ville kræve ret store investeringer, og at det altid er forbundet med en vis risiko at starte noget nyt op. Derfor valgte vi selv at stå for driften af kroen Von Lügenhals, selskabs- og konferencelokaler, kunsthave og hotel. Det har været udfordrende og super spændende at starte op, og vi har haft et tilfredsstillende første år, hvor byens borgere og mange tilrejsende i den grad har taget stedet til sig.”

Du kan læse mere om Varde Garden her.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind