Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jensens Bøfhus kom økonomisk godt igennem sit første år med nye ejere og ny direktør ved roret. Direktør Anders Nikolajsen kunne onsdag præsentere det første reelle overskud i syv år. Et overskud på knap ni millioner kroner for aktiviteterne i 2019, skriver TV2 Fyn.
Omsætningen faldt med fra 481 til 472 millioner kroner hovedsageligt på grund af lukningen af fire ikke overskudsgivende restauranter i 2019.
”2019 var et tilfredsstillende år, men i 2020 er vi mødt med store udfordringer på grund af coronakrisen og konkurrenceforvridende vilkår i branchen som vi desværre ikke kunne løse med vores overenskomstpartnere. Det gjorde ondt – og gør stadig ondt – at 3F i april, helt unødvendigt, tvang os til at afskedige cirka 200 medarbejdere, da de blokerede for, at vi som alle andre virksomheder kunne få lønkompensation,” siger Anders Nikolaisen i en pressemeddelelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025