Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Til at begynde med bliver det en såkaldt soft opening af Bryggen Guldsmeden på Islands Brygge. Hotellet åbner officielt på mandag, i første omgang med 76 værelser – resten af de i alt 210 værelser og suiter er klar ”indenfor en måneds tid,” siger Marc Weinert til STANDBY.dk.
Der bruges økologisk maling, møblerne – hvis ikke de er genbrugte – designes og produceres så vidt muligt af FSC-certificerede materialer og bambus. Alle Guldsmedens restauranter i Danmark har Det Økologiske Spisemærke i guld, der indebærer at mindst 90 procent af råvarerne er økologiske. Ligeledes er der stort fokus på at undgå madspild.
Blandt bæredygtighedstiltagene på hotellet er Guldsmedens dyner og puder, der er ikke fyldt med gåse- eller andedun, men kamelhår, hvilket overholder de højeste standarder inden for dyrevelfærd og -etik.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025