Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er nok at tage fat i, når 3F og HORESTA nu begynder forhandlingerne om vilkårene for arbejdet i hotel- og restaurantsbranchen de næste tre år, skriver Fagbladet 3F.
”Fra arbejdsgiverside er det ikke overraskende, at vi ønsker mere fleksibilitet, både hvad angår arbejdstid, men også i hvilket arbejde de forskellige faggrupper kan udføre,” siger HORESTAs direktør Katia Østergaard.
Hun mener, at tjenerfaget vil blive et stort emne i drøftelserne, herunder hvordan kan man få flere til at uddanne sig som tjener.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025