Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I januar fratrådte Jens Christian Andersen sin stilling som direktør i Meyers Kantiner. Han nåede dermed at sidde i jobbet i præcis to år, skriver Fødevarewatch. Ifølge en meddelelse fra moderkoncernen Løgismose Meyers ønsker man en fladere ledelsesstruktur i selskabet, for at "indfri ambitionen om den kundenære tilgang" og at "sikre den flotte udvikling i Meyers Kantiner".

Det er ikke kun i Meyers Kantiner, at fødevarekoncernen har gennemført ændringer i forbindelse med det nye år. Også i Løgismose Meyers bestyrelse har man rokeret rundt for bl.a. at udnytte Claus Meyers kompetencer bedre. Blandt andet har Løgismose Meyers hentet Andy Harris ind i driftsbestyrelsen. Det nye bestyrelsesmedlem har tidligere været direktør for den britiske kantinevirksomhed Compass Group, og senest har han siddet som ansvarlig for global forretningsudvikling i danske ISS, fremgår det.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind