Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mange hoteller er kommet langt med den grønne omstilling, og det nyder ikke kun naturen godt af. Hotellernes bundlinje kan også blive påvirket i positiv retning, skriver Fyens.dk.
Det fortæller Marie Rørdam Fenger, der er Senior Digital Innovation Specialist på Alexandra Instituttet i Aarhus. Hun har lavet flere undersøgelser og forskningsprojekter om grøn omstilling i hotelbranchen.
Konklusionen er, at hotellerne både kan spare penge ved at arbejde på et mindre madspild og et reduceret vandforbrug, med en stærk grøn profil har de også nemmere ved at rekruttere attraktive medarbejdere, og samtidig er der stigende efterspørgsel efter konference- og overnatningsfaciliteter, der belaster miljøet mindst muligt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025