Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mange hoteller er kommet langt med den grønne omstilling, og det nyder ikke kun naturen godt af. Hotellernes bundlinje kan også blive påvirket i positiv retning, skriver Fyens.dk.
Det fortæller Marie Rørdam Fenger, der er Senior Digital Innovation Specialist på Alexandra Instituttet i Aarhus. Hun har lavet flere undersøgelser og forskningsprojekter om grøn omstilling i hotelbranchen.
Konklusionen er, at hotellerne både kan spare penge ved at arbejde på et mindre madspild og et reduceret vandforbrug, med en stærk grøn profil har de også nemmere ved at rekruttere attraktive medarbejdere, og samtidig er der stigende efterspørgsel efter konference- og overnatningsfaciliteter, der belaster miljøet mindst muligt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025