Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er gang i receptionen hos de små kroer og hoteller uden for hovedstaden. For første gang siden 2007 er det samlet set lykkedes den gruppe at få sorte tal på bundlinjen, viser en ny rapport fra HORESTA ifølge TV-Avisen.
”Kroer og mindre hoteller rammer lige ind i tidens rejsetrends. Gæsterne efterspørger i dag autenticitet, de vil have bæredygtige rejser, og de vil være som de lokale,” siger HORESTA administrerende direktør Katia Østergaard.
Hun fortæller, at de hoteller og kroer, som klarer sig godt, typisk har fornyet deres produkt og haft en effektiv markedsføring.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025