Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Christian Puglisi ejer blandt andet restaurant Relæ på Nørrebro i København, som ud over en Michelin-stjerne i mandags også modtog restaurantguidens helt nye bæredygtighedspris, Det Grønne Kløver, skriver netavisen Mit Nørrebro.
Sagen er bare, at hverken Christian F. Puglisi selv eller hans medarbejdere er blevet bedt om at dokumentere, at og hvordan de arbejder med bæredygtighed. Det Grønne Kløver blev uddelt udelukkende på baggrund af en telefonsamtale med restaurantens køkkenchef Jonathan Tam.
“Det er ikke godt nok, Michelin! Det er en pinlig måde at behandle bæredygtighed på her i 2020 og fordummende at bringe det ned på det niveau,” siger Puglisi til netavisen og anklager åbent Michelin for greenwashing – altså for at forsøge på at brande sig til et grønt og bæredygtigt image, der ikke har hold i virkeligheden.
“Michelin deler på den måde fripas ud på må og få i en branche, der i forvejen tager lidt for løst på bæredygtighed,” mener den verdenskendte restauratør, der selv har arbejdet intensivt med bæredygtighed i mange år, bl.a. på hans egen øko-gård Farm of Ideas.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025