Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det danske cateringlandshold vandt onsdag guld ved OL for kokkelandshold i Stuttgart i Tyskland. Det er første gang nogensinde, at et dansk landshold vinder guld ved OL for kokkelandshold, skriver Ritzau.

Morten Andersen administrerende direktør for organisationen Dansk Gastronomisk Union har kort efter nyheden svært ved at sætte ord på præstationen. Men han betegner det som "sindssygt stort", at de seks kokke for cateringlandsholdet hiver OL-guldet hjem.

”Det er masser af træning. Den helt rigtige dedikation og indstilling. Det er teamwork. Det er ikke en enkelt person, der præsterer. Det er et helt team. Det er i høj grad den indstilling og den måde, de arbejder sammen på, der gør, at de vinder. Konkurrencen er så hård i toppen, at det er bittesmå detaljer, der gør forskellen. De er bare verdens bedste team,” siger Morten Andersen.

Cateringlandsholdet er med resultatet inde i en god stime. Således vandt holdet også bronze ved VM i 2018.

Hospitality Career-ambassadøren Oliver Knudsen er en del af Cateringlandsholdet. Se mere på kampagnens Instagram.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind