Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et stykke inde i coronanedlukningen besluttede takeaway-platformen Wolt at sende merindtjeningen tilbage til restaurationsbranchen. I dag – cirka fire måneder senere – ville virksomhedens danske direktør, Søren Meier Svendsen, have ønsket, at man havde handlet hurtigere.
Det havde været godt at være "hurtigere på den bold", konstaterer han over for Fødevarewatch.
"Der er helt sikkert nogle af de ting, som havde været federe at gøre tidligere – men det var også en periode, hvor alt var oppe i luften og ingen vidste, hvor vi stod," siger Søren Meier Svendsen i et interview til FødevareWatch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025