Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lars Hviid blev efter 15 år som selvstændig managementkonsulent i slutningen af juli ansat som topchef i Burger Shack. Forinden havde virksomheden med Lars Hviids ord været ude i et stormvejr, efter at Fødevarestyrelsen havde tildelt langt hovedparten af fastfoodkædens restauranter sanktioner, som krævede, at der blev ændret på flere forhold.
Tre uger senere konstaterer han over for Jyllands-Posten, at Fødevarestyrelsens kritik, som Ekstra Bladet først skrev om, ”tydeligt kan aflæses på selskabets omsætning”. Han forventer en omsætningsstigning, når Fødevarestyrelsen på et tidspunkt gennemfører kontrol af restauranterne:
”Når vi igen får positive smileyer, håber jeg, vi kan vinde kundernes tillid tilbage.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Booking.com får millionbøde for skjulte gebyrer
02-09-2025
-
HORESTA: Sommeren gav stærk højsæson
02-09-2025
-
Tre danske hoteller kan få Michelin-nøgler
02-09-2025
-
Minister lover handling på høje affaldsgebyrer
02-09-2025
-
McDonald’s satser på lavpris med relancering
02-09-2025
-
Ny hotelchef vil løfte Copenhagen Plaza
02-09-2025
-
Debat: Midtjylland mangler taxaer til turister
02-09-2025
-
Radisson indfører ny global betalingsplatform
02-09-2025
-
Amerikanske turister valfarter til Odense
02-09-2025
-
AI i drive-thru skaber udfordringer for Taco Bell
02-09-2025