Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Indeholdende ærteprotein, havregryn, kartofler, æbler og løg lancerer Ikea nu en plantebaseret variant til den berømte svenske kødbolle, som sidste år blev solgt i 12,4 millioner eksemplarer i de fem danske varehuse. Det skriver Fødevarewatch.
Ikeas restauranter har i forvejen en vegansk "grøntsagsbolle" på menukortet, men den nye variant er udviklet, så den mimer smagen af kød, fortæller Monica Keaney, landeansvarlig for bæredygtighed i Ikea Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025