Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden de tidligere forpagtere, Vejle-restauratørerne Søren Riis og Jan Søgaard, valgte at indgive konkursbegæring mod deres eget driftsselskab, har ejerne af bygningen, Peter og Henrik Prüsse, arbejdet på højtryk for at kunne genåbne det populære spise- og overnatningssted, skriver Vafo.dk.
Det er nu lykkedes.
Brødrene Prüsse har stiftet et nyt driftsselskab, Bredehus Hotel & Restaurant, og samtidig har man aftaler med de første to medarbejdere i det nye selskab.
Simone Heise bliver ny køkkenchef, mens Charlotte Bladt bliver ny restaurant- og bookingchef.
”Siden konkursen har vi arbejdet på højtryk med at ringe til alle dem, der skal holde fest på Hotel Bredehus. Og vores opringninger er blevet utrolig godt modtaget, stort set alle er blevet glade for, at de alligevel kan sætte sig til bords på hotellet,” fortæller Peter Prüsse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Forbes guider amerikanske turister mod Nordsjælland
17-05-2025
-
Tysk momsændring presser dansk turisme og restauration
17-05-2025
-
Hotelhandel til omkring 500 mio. kr. i hjertet af København på vej
17-05-2025
-
Vestkysten opruster markedsføring mod hollandske turister
17-05-2025
-
Arthur Hotels fastholder stærkt millionoverskud i 2024
17-05-2025
-
Københavns Lufthavn åbner hurtigere sikkerhedstjek
17-05-2025