Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden de tidligere forpagtere, Vejle-restauratørerne Søren Riis og Jan Søgaard, valgte at indgive konkursbegæring mod deres eget driftsselskab, har ejerne af bygningen, Peter og Henrik Prüsse, arbejdet på højtryk for at kunne genåbne det populære spise- og overnatningssted, skriver Vafo.dk.

Det er nu lykkedes.

Brødrene Prüsse har stiftet et nyt driftsselskab, Bredehus Hotel & Restaurant, og samtidig har man aftaler med de første to medarbejdere i det nye selskab.

Simone Heise bliver ny køkkenchef, mens Charlotte Bladt bliver ny restaurant- og bookingchef.

”Siden konkursen har vi arbejdet på højtryk med at ringe til alle dem, der skal holde fest på Hotel Bredehus. Og vores opringninger er blevet utrolig godt modtaget, stort set alle er blevet glade for, at de alligevel kan sætte sig til bords på hotellet,” fortæller Peter Prüsse.

Læs hele historien her.

Påskens placering sender overnatningstal ned

Et uheldigt sammenfald i kalenderen har sendt marts’ overnatningstal ned. Tal fra Danmarks Statistik viser et samlet fald på 25 pct., men udsigterne for resten af året giver branchen grund til fornyet optimisme. Især tyske turister står bag de fremadrettede stigninger.

Log ind