Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Frederik Møller Rosenmeier skifter jobbet som Hotel Manager i DGI Byen ud med en titel som Area Manager for Ligula Hospitality Group, der driver fem hoteller i Danmark. Hele hans karriere har han arbejdet på københavnske hoteller, hvor han startede som Bellboy og siden har arbejdet sig op.
Der løber efterhånden hotelblod i årerne på Frederik Møller Rosenmeier, som startede tilværelsen i erhvervet som Bellboy i 2005, hvor han bl.a. slæbte kufferter og parkerede biler, og siden har han stået i spidsen for flere af Københavns hoteller.
For 11 år siden havde han første dag som Concierge på Copenhagen Plaza - her assisterede han gæster med restaurantbesøg og arrangerede oplevelser i København. Nu vender han tilbage, denne gang som Area Manager for hele Ligula Hospitality Group i Danmark, og derudover indtager han også positionen som General Manager på Copenhagen Plaza.
Ligula driver foruden Copenhagen Plaza også Mercur Hotel, Richmond Hotel, Good Morning City Copenhagen Star og Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel, som tilsammen har næsten 800 værelser.
Senest har Frederik Møller Rosenmeier været Hotel Manager i DGI Byen. Her nåede han blandt andet at stå i spidsen for en gennemgribende renovering af samtlige værelser.
I rollen som Area Manager ser han frem til de nye udfordringer, som ikke er blevet mindre af den nuværende corona-krise.
”Det er jo en helt speciel situation erhvervet står i lige nu, men jeg ser frem til at tage min erfaring med tilbage til Ligula Hospitality Group og bidrage til, at vores fem hoteller forhåbentlig kommer styrket ud af krisen. Mit fokus vil bl.a. være på den personlige service og gode gæsteoplevelse, og så drømmer jeg om at optimere den digitale oplevelse, hvor kunderne selv klarer check-in, betaling og nøglehåndtering - noget som jeg tænker især vil gøre sig gældende i kølvandet på krisen.” fortæller Frederik Møller Rosenmeier.
Han brænder for erhvervet, og han håber, at andre unge kan lade sig inspirere af den karrierevej, som han har taget.
”Jeg vil gerne slå et slag for, at man ikke nødvendigvis behøver og følge en snorlige plan, for det er ikke alle mennesker, der nødvendigvis ved, hvad de ønsker at lave. Hotelerhvervet er et fantastisk sted at gøre karriere, og med gåpåmod og ambitioner er der intet, der står i vejen for, at man kan arbejde sig op i graderne. Det håber jeg, at mange flere vil få øjnene op for,” tilføjer han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkonge Birger Arp-Hansen er død
05-06-2025
-
Joe & The Juice indgår partnerskab med globalt tennisikon
05-06-2025
-
Hotel Viking i Sæby bliver nu firestjernet hotel
05-06-2025
-
Sunset Boulevard runder restaurant nummer 50 i Danmark
05-06-2025
-
Danmark rykker syv pladser frem på global kongresliste
05-06-2025
-
Danske Konferencecentre præsenterer ny identitet og strategi
05-06-2025
-
Norge indfører målrettet turistskat
05-06-2025
-
Nyt luksushotel i Hornbæk har fået sit navn
05-06-2025