Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nogle af restaurationsbranchens mest prestigefyldte priser tilfaldt Nordjylland, da foreningen Danske Madanmeldere havde inviteret til gallamiddag på Hotel- og Restaurationsskolen i Valby, skriver Nordjyske
Nam - social dining & drinks fra Aalborg vandt prisen som Årets Bistro.
Svend Rasmussen har været i Aalborg for at spise på Nam, og han sagde sådan, da han uddelte prisen til køkkenchef Kim Jeppesen.
”Nordjyske råvarer og asiatiske køkkener i myriader. Kim Jeppesen med vietnamesisk far gør det gode og frække ved utallige asiatiske kendis- og moderetter fra Korea, Thailand, Japan og Laos - leger med fingerspisning og ultradanske rodfrugter - bruger specielt de strutfriske fisk fra Hirtshals, råmarinerer, chilikrydrer og lægger det hele ind i streetog urban-indretning tilsat cocktails, så Hemingway græder. Tilberedningerne er gourmetpræcise, men vi er helt nede på jorden - det er bistro gone global, sagde Svend Rasmussen.
Der var også hæder til den 73-årige Michel Michaud, der har arbejdet i branchen i hvert fald i 60 år. Formand for DanskeMadanmeldere, Søren Frank fra Berlingske, fortalte om baggrunden for at tildele Årets Gericke til Michaud, der i sin karrieres efterår arbejder på Ruths Hotel.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025