Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvad var den helt konkrete årsag til, at én af den franske mesterkok Marc Veyrats restauranter tidligere i år fik frataget sin tredje michelinstjerne? Det spørgsmål har han efter gentagne henvendelser ikke kunnet få svar på fra folkene bag den røde madbibel. Derfor har han nu valgt at gå rettens vej og sagsøge den verdensberømte michelinguide. Det skriver flere franske medier, ifølge Finans.dk.
Ifølge Marc Veyrats advokat, Emmanuel Ravanas, har kokken "på venlig vis" forsøgt at blive klog på "de objektive grunde bag denne beslutning, som har berørt ham både personligt og professionelt", da hans restaurant La Maison des Bois (Træhuset, red.) i byen Manigod i Alperne blev nedgraderet til to stjerner i 2019-guiden.
Ét af de helt store kritikpunkter fra stjernekokkens side har været, at michelinguiden skulle have anklaget ham for at have brugt cheddarost i restaurantens berømte ostesoufflé. Det kom frem allerede tilbage i juli, hvor Veyrat ligeledes skabte overskrifter i den franske presse, da han anmodede Michelin om helt at fjerne restauranten fra guiden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025