I et presseklip i HORESTAs nyhedsbrev tirsdag den 24. september stod der, at Peter Kreiner forlader rollen som direktør i Noma. Det er ikke tilfældet.

FødevareWatch har rettet historien, og uddyber:

”Trods CVR-oplysninger om det modsatte forlader Peter Kreiner ikke positionen som direktør i Noma. Han er ifølge eget udsagn stadig driftsdirektør og fremtræder igen som direktør i Noma af 2003 Aps.”

Ifølge en meddelelse fra CVR har kokken René Redzepi købt en ejerandel fra selskabet Overture Hospitality Capital. Dermed er han nu majoritetsejer i selskabet, der huser hans livsværk, Noma Holding Aps. Selskabet har derudover Kristian Byrge som minoritetsejer, ligesom også Claus Meyer fortsat har mellem 10 og 15 pct. af selskabet. Med overtagelsen af ejerandelene fra Overture Hospitality Capital har man også sagt farvel til bestyrelsesformand Marc Blazer.

FødevareWatch har været i kontakt med Peter Kreiner om forandringerne i selskabet, som ikke får de store følger for hans eget arbejde.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne