Alt for få unge vælger at uddanne sig til en karriere i gastronomiens verden, og det betyder, at virksomhederne mangler arbejdskraft. For at løse en del af problemet går virksomheden Compass Group nu sammen med én af landets største erhvervsskoler, ZBC i Slagelse, om et nyt elevprogram ved navn Kulinariet, som skal gøre det mere attraktivt for unge at uddanne sig inden for gastronomi.

For at få flere til at søge ind er alle elever på Kulinariet garanteret fast job hos Compass Group Danmark efter endt uddannelse. Derudover får de optimale betingelser for at finde en elevplads, løn under uddannelse samt gratis bolig under skoleophold.

Hos ZBC glæder man sig også over samarbejdet om det nye elevprogram. Man mener desuden, at der er behov for mange flere gastronomer i fremtiden:

”Vi er stolte af det tætte samarbejde med Compass Group i forhold til at gøre uddannelserne inden for den gastronomiske verden mere attraktive og virkelighedsnære for de unge. Det skaber genkendelighed hos eleverne, når skole og virksomhed arbejder tæt sammen og er medvirkende til, at eleverne bliver så dygtige som muligt. Det er desuden med til at tiltrække endnu flere til faget, hvilket der er brug for både nu og i fremtiden,” siger Mona Pedersen, uddannelsesleder på kokke- og tjenerskolen ZBC i Slagelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne