Alt for få unge vælger at uddanne sig til en karriere i gastronomiens verden, og det betyder, at virksomhederne mangler arbejdskraft. For at løse en del af problemet går virksomheden Compass Group nu sammen med én af landets største erhvervsskoler, ZBC i Slagelse, om et nyt elevprogram ved navn Kulinariet, som skal gøre det mere attraktivt for unge at uddanne sig inden for gastronomi.

For at få flere til at søge ind er alle elever på Kulinariet garanteret fast job hos Compass Group Danmark efter endt uddannelse. Derudover får de optimale betingelser for at finde en elevplads, løn under uddannelse samt gratis bolig under skoleophold.

Hos ZBC glæder man sig også over samarbejdet om det nye elevprogram. Man mener desuden, at der er behov for mange flere gastronomer i fremtiden:

”Vi er stolte af det tætte samarbejde med Compass Group i forhold til at gøre uddannelserne inden for den gastronomiske verden mere attraktive og virkelighedsnære for de unge. Det skaber genkendelighed hos eleverne, når skole og virksomhed arbejder tæt sammen og er medvirkende til, at eleverne bliver så dygtige som muligt. Det er desuden med til at tiltrække endnu flere til faget, hvilket der er brug for både nu og i fremtiden,” siger Mona Pedersen, uddannelsesleder på kokke- og tjenerskolen ZBC i Slagelse.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Jespers Torvekøkken oplever stor stigning i efterspørgslen på vegetarmad

"Vi skal være med nu, ellers er vi færdige om fem år. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Det kommer til at gå så hurtigt." Sådan formulerer adm. direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul, udviklingen, der foregår inden for det grønne køkken i fødevarebranchen, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne