RETTELSE fra FødevareWatch: Trods CVR-oplysninger om det modsatte forlader Peter Kreiner ikke positionen som direktør i Noma. Han er ifølge eget udsagn stadig driftsdirektør og fremtræder igen som direktør i Noma af 2003 Aps. Kommentarer fra Peter Kreiner er tilføjet, og artiklen er skrevet igennem på ny.

Der bliver flyttet lidt rundt på hattene og ejernavnene i det kendte restaurantselskab Noma. FødevareWatch har været i kontakt med Peter Kreiner om forandringerne i selskabet, som ikke får de store følger for hans eget arbejde.

Ifølge en meddelelse fra CVR har kokken René Redzepi, der sammen med bl.a. Claus Meyer var med til at starte Noma, købt en ejerandel fra selskabet Overture Hospitality Capital. Dermed er han nu majoritetsejer i selskabet, der huser hans livsværk, Noma Holding Aps.

Selskabet har derudover Kristian Byrge som minoritetsejer, ligesom også Claus Meyer fortsat har mellem 10 og 15 pct. af selskabet. Med overtagelsen af ejerandelene fra Overture Hospitality Capital har man også sagt farvel til bestyrelsesformand Marc Blazer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne