RETTELSE fra FødevareWatch: Trods CVR-oplysninger om det modsatte forlader Peter Kreiner ikke positionen som direktør i Noma. Han er ifølge eget udsagn stadig driftsdirektør og fremtræder igen som direktør i Noma af 2003 Aps. Kommentarer fra Peter Kreiner er tilføjet, og artiklen er skrevet igennem på ny.

Der bliver flyttet lidt rundt på hattene og ejernavnene i det kendte restaurantselskab Noma. FødevareWatch har været i kontakt med Peter Kreiner om forandringerne i selskabet, som ikke får de store følger for hans eget arbejde.

Ifølge en meddelelse fra CVR har kokken René Redzepi, der sammen med bl.a. Claus Meyer var med til at starte Noma, købt en ejerandel fra selskabet Overture Hospitality Capital. Dermed er han nu majoritetsejer i selskabet, der huser hans livsværk, Noma Holding Aps.

Selskabet har derudover Kristian Byrge som minoritetsejer, ligesom også Claus Meyer fortsat har mellem 10 og 15 pct. af selskabet. Med overtagelsen af ejerandelene fra Overture Hospitality Capital har man også sagt farvel til bestyrelsesformand Marc Blazer.

Har du fået læst?

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Restauratør er uforstående over politianmeldelse om menneskehandel

Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne