Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Autentisk japansk mad – lavet af japanere. Det er visionen hos den nye restaurant og take away Tokyo Kitchen, der slår dørene op i Aarhus lørdag den 28. september. Det skriver SmagAarhus.dk.
“Vi har en stor passion for at udbrede autentisk og velsmagende japansk mad i Aarhus, men vi vil også være et sted, hvor japanske kvinder eller mødre kan få lov til at bruge deres evner. Det kan være svært at finde et job i Danmark, hvis du ikke taler sproget flydende, selvom du er dygtig eller har haft et godt job i dit hjemland,” fortæller Azusa Tsujiuchi i en mail til Smag Aarhus.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025