Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mads Battefeld har været souschef på Henne Kirkeby Kro, og med sommelieren Henrik Levinsen og kokken Tobias Færch oprettede han private dinner-konceptet Hjemme. Han er desuden uddannet sake-sommelier fra WSET i London, skriver Politiken.
I Oktober 2019 åbner han sin egen restaurant, Sushi Anaba, i Københavns Nordhavn.
”Jeg håber, at jeg kan blive Europas bedste sushikok. Jeg håber, at folk kommer til at sige, at man skal tage til København, når man skal have sushi i Europa. Det skal ikke være danskersushi eller California style eller sådan noget. Det skal være rigtig sushi”.
Når Mads Battefeld taler om ’rigtig sushi’, er det ikke for at være højrøvet, understreger han. Han mener bare, at vi har fået en helt forkert opfattelse af, hvad sushi er.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025